30 January 2009

Foto Perkahwinan Rima & Marcell

Seperti dijanjikan, kami paparkan gambar perkahwinan Rima Melati dengan Marcell.
Oh ya, jangan lupa. Sampaikan ucapan korang kat dorang ni yerk.


Dan ini team dari Flipside. Official Videographer and Photographer untuk kebanyakan majlis perkahwinan artis dan selebriti di Singapore. Selaku rakan setugas dari seberang tambak ni jer, kami team Capturepixs mengucapkan semoga team Flipside makin maju jaya dalam industri ini dan seterusnya dapat melangkah ke persada antarabangsa.

All photo's copyright is under Flipside. http://www.flipside.com.sg/

Mana gambar lain? Ada, korang jangan risau.
Ada banyak lagi. Korang bleh jengok kat Capturepixs Flickr.






Capturepixs Studio
"Professional Photographer for Professional Photography"

5 comments:

wonderful work very intrasting blog.

AyAres151 said...

TQ So much basir...u are the 1st person who comment on this blog...tenkiu and visit us again..

TQ

Anonymous said...

nice ... gambar ada yg dah berkenan akan di masukkkan ke website flipside ...... akmalmd
@flipside.com.sg

BeeBee said...

Beautiful Pictures. Thanks for sharing. Wishing the couple all the happiness, love, health and whatever they've wished for.

Take care & Be safe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Post a Comment
CAPTUREPIXS STUDIO © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates