31 May 2009

Outdoor : Dr. Khadijah & Radzi






Dr. Khadijah, doktor di bahagian kecemasan & trauma di Hospital Sultanah Aminah dan Radzi pulak seorang Operation Manager di sebuah syarikat logistik di Port Klang. Dorang bercinta for about 3 years and now they are husband and wife oledi. Planning to honeymoon at Korea but need to postpone coz keadaan tidak mengizinkan lagi.

Dr. Khadijah ni mix sebenarnya. Nama dia panjang bebenor sebenarnya. Her father is Chinese and what a surprise is, her father is my Math lecturer masa kat Utm dulu. Hj. Radzi Poh adalah seorang pensyarah di Fakulti Sains dan Matematik.

Radzi so sporting person. Kebetulan pulak nama dia sama dengan nama bapa mertua. 1 more surprise. Dan Dr. Khadijah seperti biasa lah, selaku doktor sudah mesti dia agak kekok nak posing tapi still memberikan pose yang terbaik. Kalu suruh dia do an injection kat bontot patient, sure dia tak sekekok nak posing. Hahahaha....

As usual, Capturepixs doing an outdoor photography at Istana Garden. Actually, i had proposed my plan to shoot them in heart of town, but masa nikah tempohari, Din dah shoot dorang ni kat tengah bandar dah.




Regards,

Ayares
Capturepixs Senior Photographer

p/s : assignment by Artcreative Photography

7 comments:

dja & radzi said...

u guys, this guy is definitely a catch! propose that u book him early! btw, about ayares...
he IS SINGLE,'86, jb
phone number: uh... get it urself la...
very very approachable
mane lagi gamba2 laen ni???
x sabar ni...

AyAres151 said...

hehehehe.... dija and radzi.. tq for visiting my blog.. waahh..cepatnya u google it ek..

i will put your wedding ceremony photos here around this week.. wait and invite your friend to view it here..

TQ

alamak beb.. terbaik ahh yg nih.. color processing pun dah lain macam hehehe... weh.. email gambar aku beb

hurhul said...

congrate to dijah n radzi!! nice photo..like at over sea laaaaaaaaaaaa

gambar2 lain macam manaa?

ROZAIDA said...

semoga berbahagia. khadijah dengaq kata radzi tau, and radzi remember what i told u (take care of my lovely sister well).

ROZAIDA said...

ehdaa: mak teh, buat apa tu?
azizah: mak teh,mana ammu radzi?

Ehdaa said...

ehdaa: mak teh buat apa tu?

azizah: mana ammu radzi?

Post a Comment
CAPTUREPIXS STUDIO © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates